"Найприємніша моя місія - приймати нові об'єкти після капремонту", - зазначив генерал-майор Валерій Залужний, командувач ОК "Північ"

Днями відкрилась після капітального ремонту та переоснащення ще одна їдальня в частинах оперативного командування "Північ". Цього разу оновлення інфраструктури військових містечок торкнулося 181 батальону.

"Найприємніша моя місія - приймати нові об'єкти після капремонту", - зазначив генерал-майор Валерій Залужний, командувач ОК "Північ"

Командувач оперативного командування "Північ" генерал-майор Валерій Залужний відзначив: 
- Реформа Збройних Сил України, запущена п'ять років тому, просувається досить швидкими темпами. Лиш за останні три місяці завершені ремонти солдатських їдалень в трьох військових частинах: 1 отбр, 72 омбр і тут. Роботи були розпочаті практично в один час, тож і до завершення підійшли майже одночасно. Звісно, це не перші подібні об'єкти: протягом 2018-2019 років були так само відремонтовані їдальні інших військових частин, збудовані гуртожитки нового типу, зведені об'єкти побуту на полігонах. Приємно, що наші військовослужбовці нарешті мають зручні, охайні, укомплектовані всім необхідним місця для прийома їжі та відпочнку. 

"Найприємніша моя місія - приймати нові об'єкти після капремонту", - зазначив генерал-майор Валерій Залужний, командувач ОК "Північ"

Військовослужбовці 181 батальону, що саме прийшли на обід, розповіли:
- Тут зручно, чисто, тепло, гарно пахне - приємно навіть просто зайти. Готують смачно, за новим каталогом. Порції великі, та й добавки основного блюда - борщу, каші, салату - можна взяти. За новим каталогом дають соки, фрукти, навіть банани та ківі. Звісно, для отримання такого комфорту довелося на час ремонту більш як півроку обідати у пристосованому приміщенні, теж чистенькому; але тут набагато краще, звичайно. 

"Найприємніша моя місія - приймати нові об'єкти після капремонту", - зазначив генерал-майор Валерій Залужний, командувач ОК "Північ"

Кухарі теж задоволені. Кухня їдальні обладнана новими м'ясорубками, духовими шафами для випікання, великими котлами для приготування перших та других страв та потужними пароконвекторматами. Є облаштовані місця для обробки овочів, м'яса, риби - все окремо. Є навіть обладнані цехи для випічки пампушок до борщу та пиріжків до чаю. Великі холодильники та морозильні камери дозволяють зберігати достатню кількість продуктів, а новенька, сяюча до блиску роздатка дає можливість одночасно обслуговувати вдвічі більше біійців, ніж раніше. 

"Найприємніша моя місія - приймати нові об'єкти після капремонту", - зазначив генерал-майор Валерій Залужний, командувач ОК "Північ"

Чи не найбільше кухарі тішаться новою посудомийною машиною: її пропускна здатність дозволяє вчасно і якісно перемити весь посуд, не відволікаючи на це сили кухонних працівників.
Словом, є від чого радіти командирам і військовослужбовцям.
На черзі - завершення ремонту їдальні 12 опз, відкриття якої відбудеться найближчим часом

"Найприємніша моя місія - приймати нові об'єкти після капремонту", - зазначив генерал-майор Валерій Залужний, командувач ОК "Північ"

"Найприємніша моя місія - приймати нові об'єкти після капремонту", - зазначив генерал-майор Валерій Залужний, командувач ОК "Північ"

"Найприємніша моя місія - приймати нові об'єкти після капремонту", - зазначив генерал-майор Валерій Залужний, командувач ОК "Північ"

 

Обнаружили ошибку или мёртвую ссылку?

Выделите проблемный фрагмент мышкой и нажмите CTRL+ENTER.
В появившемся окне опишите проблему и отправьте Администрации ресурса.

Комментариев:0

Про сайт

Інформаційний ресурс військової тематики північного регіону. Огляд військових новин, військово-політичних подій в Україні та світі, новини озброєння та технологій, оснащення та екіпірування. При копіюванні матеріалів використовуйте активний гіперлінк посилання на сайт Пишіть нам на E-mail: prsspivnich@ukr.net Посилання та гіперлінк (для Інтернет-сайтів) при використанні матеріалів сайту обов'язкові.